تبدیل سریع

خرید و فروش ارز دیجیتال در سریع ترین زمان ممکن با اسنپ ارز!

در اسنپ ارز انواع رمزارزها را با بهترین قیمت ها و در سریع ترین زمان ممکن معامله کنید. ذخایر ما امکان تسویه آنی وجوه ریالی شما پس از فروش رمز ارز خود را فراهم کرده و از سوی دیگر، اتصال اسنپ ارز به بازارهای جهانی این امکان را فراهم کرده تا خریدهای شما، فارق از حجم مورد نظر، به بهترین شکل انجام گیرد.

  • The QuoteAsset field is required.
حداقل: 50,000 تومان 0 USDT 0 IRT

آخرین تغییرات قیمت تتر (USDT)

رایج ترین سوالات در باره تبدیل سریع چیست؟

چرا باید از تبدیل سریع استفاده کنم؟

ویژگی تبدیل سریع اسنپ ارز به کاربران اجازه می دهد تا با دسترسی به طیف وسیعی از انواع بازارهای معاملاتی، در سریع ترین زمان ممکن و با قیمتی مناسب، دارایی های خود را بدون واسطه و با اسنپ ارز معامله کنند.

جهت استفاده از امکان تبدیل سریع یک حساب کاربری فعال که حداقل تا سطح اول احراز هویت شده باشد نیاز است.

جهت مشاهده تاریخچه معاملات خود با استفاده از تبدیل سریع می توانید از منوی اصلی سایت > تاریخچه > معاملات اقدام نمایید.

این مقادیر بسته به بازار انتخابی شما می تواند متفاوت باشد. با انتخاب بازار مد نظر، حداقل و حداکثر مقدار قابل معامله برای شما نمایش داده خواهد شد.

انجام معاملات تبدیل سریع، بسته به مقادیر موجود در مخازن اسنپ ارز و بعضا به دلیل شرایط رقابتی در انجام معاملات (Race condition) ممکن است که موفقیت آمیز نباشد. در چنین شرایطی، معامله شما نا موفق شناسایی شده و تغییری در موجودی ارزهای مرتبط به بازار اتفاق نخواهد افتاد.

بله، تمامی معاملات در اسنپ ارز مشمول کارمزد هستند. جهت اطلاع از مقادیر کارمزدها می توانید به صفحه قیمت گذاری و کارمزدها مراجعه کنید.

تتر یک استیبل کوین است و طبق تعاریف سازندگان سعی می‌کنند همیشه قیمت هر توکن تتر برابر با یک دلار باشد، اما چون در کشور ما دلار نوسان دارد، قیمت تتر به تومان نیز نوسان‌پذیر است.

تتر در بیشتر بلاکچین‌ها پشتیبانی می‌شود و انواع مختلفی دارد. مهمترین آنها تتر بلاکچین بایننس (USDT BEP20)، تتر شبکه اتریوم (USDT ERC20) و تتر شبکه ترون (USDT TRC20) هستند.

بله در شرایطی شرکت صادرکننده Tether می‌تواند موجودی USDT برخی کیف پول‌ها را فریز کند. این اتفاق طبق ضوابطی که در قراردادهای هوشمند تتر نوشته شده است، انجام می‌شود.

ارز دیجیتال تتر چیست؟ معرفی و بررسی Tether به زبان ساده

تتر (Tether) بزرگترین استیبل کوین در بازار ارزهای دیجیتال است. این رمزارز بزرگ از لحاظ ارزش بازار پس از بیت کوین و اتریوم در جایگاه سوم قرار دارد و این خود نشان‌دهنده بزرگی تتر است. تتر یا USDT رابطه یک به یک با دلار آمریکا دارد، در واقع قیمت تتر همیشه ثابت و برابر با 1 دلار است. چنانچه در بازار کریپتوکارنسی فعال هستید و یا قصد فعالیت در این بازار را دارید، حتما نام تتر را شنیده‌اید. می‌توان گفت که استفاده از تتر در بازار ارزهای دیجیتال امری واجب است. با ما همراه باشید تا در این مقاله از اسنپ ارز بیشتر درباره تتر، چیستی، کاربرد، قیمت و دیگر پارامترهای مربوط به Tether آشنا شوید.

ارز دیجیتال تتر چیست؟

تتر چیست؟

تتر یک ارز دیجیتال است که در سال 2014، توسط شرکت Tether Limited به بازار کریپتوکارنسی معرفی شد، این رمز ارز با نام اختصاری USDT نمایش داده می‌شود و از لحاظ ارزشی، هر توکن تتر برابر با یک دلار است. تتر از تکنولوژی بلاک‌چین استفاده کرده است و اکنون به عنوان پلی بین ارزهای فیات (ارز رایج در هر کشور) و ارزهای دیجیتال به‌کار برده می‌شود. در بیشتر صرافی‌های ارز دیجیتال و کیف‌ پول‌های الکترونیک، تتر به عنوان یک ارز پایه برای انجام معاملات شناخته می‌شود و انجام معاملات را بسیار آسان کرده است. کاربران می‌توانند در هر زمان و مکانی، تنها با اتصال به اینترنت به خرید و فروش تتر پرداخته و معاملات و تراکنش‌های خود را انجام دهند.

تتر بزرگترین استیبل کوین در بازار ارزهای دیجیتال

یکی از بزرگترین مشکلات در بازار ارزهای دیجیتال نوسانات شدید قیمت است. نوسانات شدید می‌تواند در مدت زمان کوتاهی دارایی کاربران را از بین ببرد و سرمایه‌گذاران را با خطرات بزرگی روبرو کند. استیبل کوین‌ها برای حل این مشکل وارد بازار شدند، رمزارزهایی با قیمت‌های ثابت که برای سرمایه‌گذاران و معامله‌گران شرایطی فراهم می‌کنند که از سرمایه خود در برابر نوسانات محافظت کنند. این رمزارزها برای ثابت نگه‌داشتن ارزش خود در یک محدوده قیمتی از پشتوانه‌هایی مانند ارزهای فیات (دلار، یورو، ین و ...)، فلزات و کالاهای گرانبها (طلا، نقره، نفت و ...)، برخی ارزهای دیجیتال (بیت کوین، اتریوم و ...) یا الگوریتم‌ها استفاده می‌کنند. تتر به عنوان بزرگترین استیبل کوین در بازار شناخته می‌شود، سازندگان Tether از دلار آمریکا به عنوان پشتوانه برای حفظ قیمت تتر برابر با 1 دلار استفاده می‌کنند. از زمانی که تتر به بازار عرضه شده است، یعنی از سال 2014 تاکنون این رمزارز توانسته است قیمت خود را در محدوده یک دلاری حفظ کند و این بزرگترین ویژگی ارز تتر محسوب می‌شود. شاید قیمت لحظه‌ ای تتر نوسانات بسیار کمی داشته باشد اما در نگاه کلی قیمت تتر در محدوده 1 دلار است. معامله‌گران زمانی که احساس می‌کنند بازار دچار نوسانات شدید خواهد شد، می‌توانند دارایی خود را فروخته و با خرید یک استیبل کوین مانند تتر، از بازار فاصله گرفته و سیو سود کنند. علاوه بر این استیبل ‌کوین‌ها به دلیل ثابت بودن قیمت به عنوان جانشینی برای ارزهای فیات نیز به‌کار برده می‌شوند و پیش‌بینی می‌شود استفاده از تتر و دیگر استیبل کوین‌ها در آینده بیشتر نیز خواهد شد.

تتر، بزرگترین استیبل کوین بازار ارزهای دیجیتال

تتر چگونه کار می‌کند؟

برخلاف بیت کوین که استخراج می‌شود و محدودیت تعداد نیز دارد، تتر استخراج نمی‌شود و محدود هم نیست. تتر تقریبا به صورت متمرکز یا نیمه متمرکز توسط شرکت سازنده، تولید می‌شود. Tether Limited ادعا می‌کند که همه توکن‌های تتر به صورت 1 به 1 به ارز فیات متصل هستند و توسط ذخایر تتر پشتیبانی می‌شوند. سازندگان ارزش این ذخایر را به صورت روزانه منتشر کرده و حداقل یک بار در روز به‌روزرسانی می‌کنند.

ذخایر شرکت تتر

مهمترین ویژگی‌های تتر

تتر با داشتن ویژگی‌های منحصربه‌فرد و به عنوان یک استیبل کوین برجسته نقش مهمی در بازار ارزهای دیجیتال و چشم‌انداز آینده این بازار داشته و ابزاری مطمئن برای حفظ و انتقال ارزش در اقتصاد دیجیتال فراهم می‌کند. برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از:

  • پایداری قیمتی: تتر ثابت کرده است که می‌تواند به خوبی قیمت خود را برابر با 1 دلار حفظ کند و نوسان زیادی ندارد.
  • استفاده از فناوری بلاک چین: تتر با استفاده از فناوری بلاک چین ساخته شده است و همین امر باعث می‌شود که کاربران بدون نیاز به نهاد سوم و واسطه بتوانند بسیار راحت به خریدوفروش تتر بپردازند.
  • سازگاری با پلتفرم‌های مختلف: تتر به یک بلاک چین محدود نمی‌شود. USDT در بلاک چین Omni ساخته شد و اکنون در بیشتر بلاک‌چین‌ها مانند بیت کوین، اتریوم، ترون، الگوراند و ... پشتیبانی می‌شود. این مساله باعث می‌شود که کاربران در صورت انتخاب هرکدام از بلاکچین ها بتوانند از تتر به راحتی استفاده کنند.
  • پذیرش گسترده: USDT پذیرش بسیار خوبی در بین کاربران دارد و در بیشتر صرافی‌ها پشتیبانی شده و معمولا به عنوان یک جفت ارز معاملاتی در مبادلات ارزهای دیجیتال به‌کار برده می‌شود.
  • نقدینگی بالا: از آنجا که تتر به عنوان یک جفت ارز معاملاتی و ارز پایه در برابر بسیاری از آلت کوین‌ها بکار می‌رود، نقدینگی بسیار بالایی در بازار دارد و کاربران می‌توانند در هر زمانی که بخواهند به خرید و فروش تتر بپردازند.
  • یکپارچه سازی امور مالی غیرمتمرکز (DeFi): تتر در فضای مالی غیرمتمرکز نیز بسیار مفید واقع شده است و به استخرهای نقدینگی، مبادلات غیرمتمرکز و سیستم‌های وام‌دهی در اکوسیستم DeFi کمک می‌کند.
  • ادغام قراردادهای هوشمند: در بلاک چین‌هایی مانند اتریوم، تتر به عنوان یک توکن ERC-20 صادر می‌شود و امکان سازگاری با برنامه‌های غیرمتمرکز (DApps) و قراردادهای هوشمند را فراهم می‌کند.

مزایا و معایب تتر چیست؟

ثبات قیمتی تتر و متصل شدن به دلار آمریکا با نسبت 1:1 را می‌توان به عنوان بزرگترین مزیت آن برشمرد، در ادامه دیگر مزایا و معایب این استیبل کوین بزرگ را بررسی می‌کنیم.

مزایا و معایب تتر

مزایای تتر:
  • کارمزد کم انتقال: کارمزد انتقال تتر در برابر کارمزد انتقال ارزهای فیات بسیار کمتر است.
  • زمان کوتاه انجام تراکنش: تراکنش‌های تتر بدون نیاز به نهاد واسط مانند بانک‌ها انجام می‌شود. مدت زمان لازم برای انجام تراکنش Tether حداکثر چند دقیقه است.
  • تبدیل آسان به ارز فیات و ارزهای دیجیتال: تتر به راحتی به پول نقد و ارز رایج هر کشور تبدیل می‌شود، تبدیل دلار به تتر یا تبدیل ریال به تتر و بالعکس در صرافی‌های خارجی و داخلی به راحتی قابل انجام است. از طرفی به دلیل اینکه تتر جفت معاملاتی بسیاری از توکن‌هاست، به راحتی به ارزهای دیجیتال نیز تبدیل خواهد شد.
معایب تتر:
  • شفافیت و پشتوانه تتر: در گذشته نگرانی‌هایی در رابطه با میزان ذخایر دلاری تتر وجود داشته است و به همین منظور سازندگان تتر سعی می‌کنند با ارائه گزارش‌های ماهانه در رابطه با میزان ذخایر خود، نگرانی‌ها را برطرف کنند.
  • متمرکز بودن: برخلاف ماهیت و هدف بلاک چین که غیرمتمرکز است، تتر به صورت متمرکز و توسط نهاد Tether Limited ساخته شده است و این مورد می‌تواند از نظر برخی کاربران از معایب تتر باشد.
  • گزینه‌های جایگزین و رقابت با آنها: بازار ارزهای دیجیتال یک بازار پویاست و استیبل کوین‌های جدید و متنوعی در حال ایجاد هستند که می‌توانند برای تتر چالش‌هایی به وجود آورند.

چارت تتر

با اینکه تتر یک استیبل کوین بوده و قیمت آن برابر با مقدار ثابت یک دلار است، اما قيمت لحظه اي تتر در این محدوده نوسان‌های کوچکی دارد. کاربران می‌توانند قیمت آنلاین تتر را در بیشتر پلتفرم‌های خارجی به صورت چارت تتر به دلار مشاهده کنند. در پلتفرم‌های ایرانی، برای راحتی کاربران چارت تتر تومان یا چارت تتر به ریال قرار گرفته است و کاربران بسیار راحت می‌توانند به مقایسه قیمت روز تتر بپردازند. برخی از کاربران در ایران از این نوسانات کوچک Tether استفاده کرده و فرصت‌هایی برای کسب سود خلق می‌کنند. فرصت‌هایی مانند آربیتراژ یا خرید تتر با قیمتی پایین‌تر و فروش در زمانی دیگر با قیمتی بالاتر. ازآنجاکه نقدینگی ارز تتر بسیار بالاست، کاربران نگرانی بابت خرید وفروش تتر ندارند و فرصت‌های خود را بر مبنای اصل نقدینگی بالا و همچنین نوسانات دلار برنامه‌ریزی می‌کنند.

نمودار تتر به تومان

چارت بالا قیمت تتر به تومان را نمایش می‌دهد. همانطور که مشاهده می‌کنید در تاریخ 27 فوریه 2023 قیمت تتر به 62048 تومان رسیده است، پس از آن یک موج نزولی قیمت را به 44065 تومان رسانده است. معامله‌گرانی که در تحلیل‌های تکنیکال، فاندامنتال، تکنوفاندامنتال و ... تبحر دارند، می‌توانند از این نوسانات قیمتی استفاده کنند و در بهترین زمان به خرید تتر پرداخته و پس از کسب سود و در موقع مناسب برای فروش تتر اقدام کنند. در نظر داشته باشید نوسانات تتر به تومان به دلیل نوسان دلار در ایران اتفاق می‌افتد و قیمت تتر دلار نوسانات شدید ندارد. به چارت تتر دلار زیر دقت کنید. (بالاترین قیمت 1.026 دلار، پایین‌ترین قیمت 0.9903 دلار)

نمودار تتر به دلار

کاربرد تتر چیست و چگونه می‌توانیم از تتر استفاده کنیم؟

تتر را می‌توان یک استیبل کوین معروف، محبوب و همه‌کاره دانست که برای ایجاد ثبات در دنیای بی‌ثبات ارزهای دیجیتال طراحی شده است. USDT کاربردهای مختلفی در دنیای امروز دارد، از تجارت و سرمایه‌گذاری گرفته تا تسهیل تراکنش‌های بین‌المللی و مشارکت در امور مالی غیرمتمرکز (DeFi). در ادامه به معرفی مهمترین کاربردهای Tether می‌پردازیم.

  • تجارت و معامله‌گری

یکی از ابتدایی‌ترین کاربردهای ارز تتر، استفاده از USDT به عنوان یک جفت معاملاتی در صرافی‌های ارز دیجیتال است. معامله‌گران اغلب از این استیبل کوین، برای کنترل نوسانات سایر رمزارزها استفاده می‌کنند. همچنین تتر امکان انتقال سریع بین دارایی‌های مختلف را فراهم می‌کند.

  • سرمایه‌گذاری

برخی از افراد از تتر برای سرمایه‌گذاری در طولانی مدت استفاده می‌کنند. در شرایطی که تورم بالاست و ارزش ریال در طول زمان کاهش می‌یابد، برخی ترجیح می‌دهند از تتر که رابطه 1:1 با دلار دارد، برای سرمایه‌گذاری استفاده کنند.

  • معاملات و انتقالات بین‌المللی

تتر امروز به دلیل ارزش پایدار و سهولت انتقال به ابزاری کارآمد برای انجام تراکنش های بین‌المللی تبدیل شده است. کاربران با استفاده از این ارز می‌توانند بدون مواجهه با نوسانات ارزهای فیات و همچنین دردسرهای انتقال این نوع ارزها مانند کارمزدهای بالا و زمان انتقال طولانی، وجوه خود را در سطح جهانی ارسال و دریافت کنند.

  • مشارکت در امور مالی غیرمتمرکز

تتر نقش مهمی در امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) دارد. کاربران می‌توانند نقدینگی را برای صرافی‌های غیرمتمرکز فراهم کنند، با استفاده از Tether به‌عنوان یک دارایی پایدار در این پلتفرم‌ها، از ییلد فارمینگ (Yield Farming) بهره ببرند وهمچنین در پروتکل‌های وام دهی DeFi شرکت کرده و از Tether به عنوان وثیقه برای تضمین وام استفاده کنند.

  • یکپارچه‌سازی قراردادهای هوشمند

تتر در بلاک‌چین اتریوم با استاندارد ERC20 صادر می‌شود و استانداردهای مشابهی را در سایر بلاک چین‌ها اتخاذ کرده و به طور یکپارچه با قراردادهای هوشمند ادغام می‌شود. با استفاده از این قابلیت، از تتر می‌توان در تراکنش‌های مالی پیچیده و برنامه‌های مالی غیرمتمرکز (DApps) نیز استفاده کرد.

  • فروش توکن و ICO

تتر گاهی اوقات به عنوان ابزاری برای عرضه اولیه سکه (ICO) و فروش توکن استفاده می‌شود. شرکت‌کنندگان به تتر کمک مالی می‌کنند و در طول رویدادهای جمع‌آوری سرمایه، یک روش پرداخت پایدار و پذیرفته‌شده را ارائه می‌دهند.

خرید تتر

کاربران برای خرید تتر می‌توانند به صرافی‌های ارز دیجیتال مراجعه کنند. در ایران با توجه به محدودیت‌هایی که در امور مالی بین‌المللی وجود دارد، بهتر است از صرافی‌های معتبر داخلی برای خرید تتر استفاده شود.

اسنپ ارز یک صرافی ارز دیجیتال معتبر است که علاوه بر امکان خرید و فروش تتر به تومان، امکانات دیگری نیز به کاربران ارائه می‌دهد. کیف پول اختصاصی، پشتیبانی از مشتریان، امکان انجام معاملات در حجم‌های بالا، ارائه امکانات و API مناسب برای توسعه دهندگان و ... از جمله خدماتی است که اسنپ ارز برای کاربران خود فراهم کرده است. امنیت بالا در کنار دیگر خدمات باعث شده است که کاربران زیادی این صرافی را برای فعالیت خود در دنیای ارزهای دیجیتال انتخاب کنند.

معرفی بهترین کیف‌پول های تتر

معامله‌گران و سرمایه‌گذاران پس از خرید تتر، نیاز به یک کیف پول ارزدیجیتال برای نگهداری USDT دارند. کیف‌ پول‌ها در انواع مختلف کاغذی، سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در بازار کریپتوکارنسی وجود دارند. برخی از بهترین کیف پول‌های تتر عبارتند از:

بهترین کیف پول های تتر

  • کیف پول سخت‌افزاری لجر نانو ایکس
  • کیف پول سخت‌افزاری ترزور
  • کیف پول نرم‌افزاری متامسک
  • کیف پول نرم‌افزاری تراست ولت
  • کیف پول نرم‌افزاری اتمیک ولت
  • کیف پول نرم‌افزاری کوینومی

کیف پول‌های سخت‌افزاری به دلیل استفاده آفلاین، از امنیت بیشتری نسبت به کیف پول‌های نرم‌افزاری برخوردارند، به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که چنانچه قصد نگهداری تتر برای طولانی مدت دارید، از کیف پول‌های سخت‌افزاری استفاده کنید.

سخن پایانی

تتر به عنوان بزرگترین استیبل کوین نقش مهمی در بازار ارزهای دیجیتال ایفا می‌کند. کاربران به راحتی، در هر ساعت از شبانه‌روز و از هرکجای دنیا می‌توانند در پلتفرم‌های مالی قیمت ارز تتر را رصد کرده، به خرید و فروش تتر پرداخته و علاوه بر معامله‌گری در بازار، امور مالی خود را نیز با استفاده از تتر انجام دهند. کارمزد پایین و زمان کوتاه انجام معاملات تتر و از طرفی ثابت بودن ارزش تتر باعث استقبال و پذیرش گسترده این رمزارز شده است. افراد می‌توانند در زمینه‌های گوناگونی مانند انجام معاملات و تراکنش‌ها، نقل و انتقالات بین‌المللی، سرمایه‌گذاری، خرید تتر و دوری از بازار در روزهای پرنوسان بازار، یکپارچه‌سازی قراردادهای هوشمند و مشارکت در انجام امور مالی غیرمتمرکز از ارز دیجیتال تتر بهره ببرند.