تبدیل سریع

خرید و فروش ارز دیجیتال در سریع ترین زمان ممکن با اسنپ ارز!

در اسنپ ارز انواع رمزارزها را با بهترین قیمت ها و در سریع ترین زمان ممکن معامله کنید. ذخایر ما امکان تسویه آنی وجوه ریالی شما پس از فروش رمز ارز خود را فراهم کرده و از سوی دیگر، اتصال اسنپ ارز به بازارهای جهانی این امکان را فراهم کرده تا خریدهای شما، فارق از حجم مورد نظر، به بهترین شکل انجام گیرد.

  • The QuoteAsset field is required.
حداقل: 50,000 تومان 0 TRX 0 IRT

آخرین تغییرات قیمت ترون (TRX)

رایج ترین سوالات در باره تبدیل سریع چیست؟

چرا باید از تبدیل سریع استفاده کنم؟

ویژگی تبدیل سریع اسنپ ارز به کاربران اجازه می دهد تا با دسترسی به طیف وسیعی از انواع بازارهای معاملاتی، در سریع ترین زمان ممکن و با قیمتی مناسب، دارایی های خود را بدون واسطه و با اسنپ ارز معامله کنند.

جهت استفاده از امکان تبدیل سریع یک حساب کاربری فعال که حداقل تا سطح اول احراز هویت شده باشد نیاز است.

جهت مشاهده تاریخچه معاملات خود با استفاده از تبدیل سریع می توانید از منوی اصلی سایت > تاریخچه > معاملات اقدام نمایید.

این مقادیر بسته به بازار انتخابی شما می تواند متفاوت باشد. با انتخاب بازار مد نظر، حداقل و حداکثر مقدار قابل معامله برای شما نمایش داده خواهد شد.

انجام معاملات تبدیل سریع، بسته به مقادیر موجود در مخازن اسنپ ارز و بعضا به دلیل شرایط رقابتی در انجام معاملات (Race condition) ممکن است که موفقیت آمیز نباشد. در چنین شرایطی، معامله شما نا موفق شناسایی شده و تغییری در موجودی ارزهای مرتبط به بازار اتفاق نخواهد افتاد.

بله، تمامی معاملات در اسنپ ارز مشمول کارمزد هستند. جهت اطلاع از مقادیر کارمزدها می توانید به صفحه قیمت گذاری و کارمزدها مراجعه کنید.

برای استیکینگ ارز ترون باید یک کیف پول که از استیکینگ ترون پشتیبانی کند (مانند تراست ولت)، داشته باشید و سپس مراحل فریز کردن ترون به تعداد دلخواه خود را انجام داده تا پس از مدت زمانی که تعیین شده، پاداش خود را دریافت کنید.

با استفاده از تبدیل سریع در صرافی اسنپ ارز می‌توانید به انواع بازارهای معاملاتی دسترسی داشته باشید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با بهترین قیمت و بدون واسطه معامله خود را انجام دهید.

دنیای ارزهای دیجیتال بسیار پرنوسان است، با اینکه ترون از زمان عرضه اولیه تاکنون، رشد خوبی داشته است و پلتفرم ترون بسیار کارآمد و مفید است؛ اما برای سرمایه‌گذاری باید جنبه‌های مختلف را بررسی کرد و در انتها هرفرد مطابق با شرایط خود برای سرمایه‌گذاری تصمیم‌گیری کند.

ترون چیست؟ بررسی بلاک‌چین ترون و ارز دیجیتال ترون (Tron)

ترون در سال 2017 توسط جاستین سان، کارآفرین چینی، معرفی شد. جاستین سان با حمایت جک ما بنیان‌گذار تجارت الکترونیک جهانی علی بابا، Tron را برای ایجاد انقلابی در اینترنت و ایجاد یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک‌چین که به کاربران و سازندگان محتوا قدرت می‌دهد، تأسیس کرد. این پلتفرم برای انجام تراکنش‌های ارزهای دیجیتال، اجرای قراردادهای هوشمند، اشتراک‌گذاری محتوای غیرمتمرکز، توسعه اپلیکیشن و دستیابی به توان عملیاتی بالا بسیار مفید و کاربردی است. با ما همراه باشید تا در این مقاله از اسنپ ارز بیشتر در رابطه با پلتفرم و ارز دیجیتال ترون و کاربرد آنها آشنا شوید.

ارز دیجیتال ترون چیست؟

ترون چیست؟

ترون با هدف ایجاد اینترنت غیرمتمرکز به وجود آمد. این پلتفرم به سازندگان و تولیدکنندگان محتوا در بستر اینترنت اجازه می‌دهد که بدون واسطه و به طور مستقیم با کاربران به تعامل بپردازند. جاستین سان در این پلتفرم از ارز بومی TRX، برای تسهیل انجام تراکنش‌ها و همچنین مشوقی برای مشارکت کاربران استفاده می‌کند.

پلتفرم Tron مانند اتریوم از برنامه‌های غیرمتمرکز (DApps) و قراردادهای هوشمند، پشتیبانی می‌کند. این پلتفرم با خرید BitTorrent (پروتکل محبوب اشتراک‌گذاری فایل همتا به همتا) اکوسیستم غیرمتمرکز خود را بیشتر گسترش داد. چشم‌انداز ترون ایجاد یک زیرساخت اینترنتی غیرمتمرکزتر و دموکراتیک‌تر و به چالش کشیدن مدل‌های سنتی توزیع محتوا و تعامل آنلاین است.

ارز دیجیتال ترون (TRX)

TRX ارز دیجیتال اصلی بلاک‌چین ترون است و به عنوان رسانه اصلی برای انجام تراکنش‌ها در شبکه استفاده می‌شود. Tron که به اختصار TRX گفته می‌شود، چندین نقش را در اکوسیستم ترون ایفا می‌کند.

  • انجام تراکنش‌ها و خرید و فروش ترون: TRX به عنوان یک ارز دیجیتال در شبکه برای تسهیل در انجام تراکنش‌ها استفاده می‌شود. کاربران همچنین می‌توانند به خرید وفروش ترون پرداخته و معامله‌گری کنند.
  • قراردادهای هوشمند: در این پلتفرم از ارز ترون برای تعامل و اجرای قراردادهای هوشمند نیز استفاده می‌شود. قراردادهای هوشمند به قراردادهایی گفته می‌شود که در بستر بلاک چین طراحی و به صورت خودکار اجرا می‌شوند.
  • مشارکت در حاکمیت: دارندگان ارز ترون فرصت مشارکت در اداره شبکه را دارند. آنها می‌توانند در فرآیندهایی مانند رای‌گیری در رابطه با پیشنهادات و تصمیماتی برای توسعه پلتفرم و شبکه شرکت کنند.
  • ایجاد انگیزه برای ایجاد محتوا: کاربران در اکوسیستم اشتراک‌گذاری محتوای غیرمتمرکز Tron، به ازای اشتراک‌گذاری محتوای با کیفیت یا تعامل با برنامه‌های غیرمتمرکز، ارز ترون به عنوان پاداش دریافت می‌کنند.
  • استیکینگ ترون: در شبکه ترون کاربران می‌توانند به استیکینگ TRX پرداخته و به ازای ذخیره و قفل کردن TRX پاداش دریافت کنند.

ارز دیجیتال ترون

شبکه ترون چگونه کار می‌کند؟

شبکه ترون از سه لایه ذخیره‌سازی، هسته و برنامه کاربردی تشکیل شده است. این شبکه بر اساس چند اصل کار می‌کند که اولین آن تمرکززدایی است. تمام داده‌ها به صورت رایگان در بستر بلاکچین موجود است و توسط هیچ مرجعی کنترل نمی‌شود. سازندگان محتواهای با کیفیت و تعاملی، توکن TRX را به عنوان پاداشی برای ارسال محتوای خود دریافت می‌کنند. همچنین این امکان برای سازندگان وجود دارد که توکن‌‌های خود را در شبکه Tron ایجاد کنند، این توکن‌ها می‌توانند در برنامه‌های غیرمتمرکز موجود در شبکه استفاده شوند و توسط توکن بومی TRX نیز پشتیبانی می‌شوند.

یک مرحله دیگر از توسعه شبکه ترون، پشتیبانی از بازی‌های شبکه است. این بازی‌ها کاملا غیرمتمرکز هستند و کاربران درصورت لذت بردن از بازی می‌توانند مستقیما به سازندگان پاداش دهند.

Tron بر اساس مکانیسم اجماع اثبات سهام نمایندگی شده (DPoS) کار می‌کند. در این سیستم تراکنش‌ها توسط 27 نماینده منتخب اعتبارسنجی می‌شوند، این نمایندگان هر شش ساعت یکبار انتخاب می‌شوند و مسئولیت حفظ تاریخچه تراکنش‌ها را برعهده دارند و به ازای خدمات خود پاداش می‌گیرند. در بلاک چین ترون هر سه ثانیه یک بلاک جدید اضافه می‌شود و به کاربرانی که این بلاک جدید را اضافه کرده‌اند 32 توکن TRX داده می‌شود.

TRX و توکن‌های TRC-20 و TRC-10

TRX در ابتدا توکنی با استاندارد ERC20 روی شبکه اتریوم بود. در سال 2018 توکن ترونیکس از بلاکچین اتریوم به بلاکچین ترون منتقل و به عنوان توکن بومی شبکه ترون معرفی شد. درواقع می‌توان TRX را یک کوین محسوب کرد که تعداد کل این رمزارز حدود 99 میلیارد است، 34.25 درصد از این میزان در اختیار Tron Foundation است، 40 درصد برای فروش عمومی و 25.75 درصد نیز برای فروش خصوصی در نظر گرفته شده است.

در شبکه ترون توکن‌ها با دو استاندارد TRC20 و TRC10 ایجاد می‌شوند. این توکن‌ها در توسعه، کاربرد و میزان هزینه باهم متفاوت هستند. در ابتدا تنها توکن‌های TRC10 روی شبکه و وب‌سایت ترون اسکن ایجاد می‌شدند، هزینه ایجاد این توکن‌ها 1024 واحد TRX است، استفاده از آنها ساده و برای ارسال نیز تنها باید هزینه پهنای باند را پرداخت کرد، اما این توکن‌ها قابل استفاده در قراردادهای هوشمند نیستند و درصورتی که سازندگان بخواهند باید برای تغییر مشخصات آنها به بلاک‌چین ترون درخواست ارسال کنند.

توکن‌های TRC20 در برابر توکن‌های TRC10 جدیدتر هستند و قابلیت‌های بیشتری نیز دارند. این توکن‌ها با ماشین حساب مجازی ترون (TVM) و قراردادهای هوشمند ایجاد می‌شوند و با استاندارد ERC20 نیز سازگارند. هزینه ساخت این توکن‌ها با توجه به میزان پیچیدگی قرارداد هوشمند تعیین شده و هزینه ارسال نیز با توجه به پهنای باند و TRX مصرفی به عنوان سوخت، مشخص می‌شود.

Tron TRC20 vs TRC10

مزایای شبکه Tron

توکن‌های TRC20 در برابر توکن‌های TRC10 جدیدتر هستند و قابلیت‌های بیشتری نیز دارند. این توکن‌ها با ماشین حساب مجازی ترون (TVM) و قراردادهای هوشمند ایجاد می‌شوند و با استاندارد ERC20 نیز سازگارند. هزینه ساخت این توکن‌ها با توجه به میزان پیچیدگی قرارداد هوشمند تعیین شده و هزینه ارسال نیز با توجه به پهنای باند و TRX مصرفی به عنوان سوخت، مشخص می‌شود.

  • مقیاس‌پذیری و توان عملیاتی: استفاده از مکانیسم اجماع اثبات سهام نمایندگی شده باعث شده است که مقیاس‌پذیری ترون بسیار بالا باشد و در نتیجه تراکنش‌ها در مدت زمان بسیار کوتاهی با هزینه تراکنش پایین انجام شوند. از طرفی این ویژگی باعث می‌شود Tron برای برنامه‌هایی مانند پلتفرم‌های بازی که به تراکنش‌های سریع و متعدد نیاز دارند، مناسب باشد.
  • اشتراک‌گذاری غیرمتمرکز محتوا: ادغام BitTorrent به Tron اجازه می‌دهد تا قابلیت‌های غیرمتمرکز اشتراک‌گذاری فایل را ارائه دهد. کاربران می‌توانند بدون اتکا به سرورهای مرکزی، محتوا را به اشتراک بگذارند و به آن دسترسی داشته باشند و رویکرد همتا به همتا را ترویج کنند.
  • پشتیبانی از قرار دادهای هوشمند: پشتیبانی از قراردادهای هوشمند باعث می‌شود که طیف گسترده ای از برنامه‌ها از بازی گرفته تا امور مالی غیرمتمرکز در ترون قابل انجام باشد.
  • مکانیسم‌های تشویقی: کاربران برای اشتراک‌گذاری محتوای ارزشمند، TRX کسب می‌کنند، همچنین شرکت در برخی برنامه‌های غیرمتمرکز نیز جایزه دارد. این مکانیسم‌های تشویقی کاربران را به استفاده از ترون سوق می‌دهد.
  • ابزارهای توسعه کاربرپسند: هدف Tron جذب توسعه‌دهندگان با ارائه ابزارها و منابع کاربرپسند است. این ابزارهای و رابط کاربری آسان طیف متنوعی از توسعه‌دهندگان را تشویق می‌کند تا در اکوسیستم ترون مشارکت کنند.

معایب شبکه Tron

با اینکه شبکه ترون امکانات فراوانی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و خرید و فروش ارزهای دیجیتال در این شبکه بسیار سریع و با کارمزد پایین انجام می‌شود. اما این پلتفرم معایبی نیز دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

  • نگرانی‌ در رابطه با متمرکز شدن: شبکه ترون با استفاده از مکانیسم DPoS کار می‌کند و برخی منتقدان بر این باورند که تایید تراکنش‌ها توسط تعداد محدودی نماینده منتخب (Super Representative) می‌تواند منجر به متمرکز شدن شبکه شود.
  • تاریخچه بحث‌برانگیز: جاستین سان با اتهاماتی مانند سرقت ادبی و تاکتیک‌های بازاریابی بیش از حد تهاجمی مواجه شده است. چنین بحث‌هایی بر شهرت این پلتفرم در بازار کریپتوکارنسی تاثیرگذار بوده است.
  • رقابت با اتریوم: شبکه ترون با یک رقابت سختی نیز مواجه است. اتریوم یک شبکه معروف و محبوب در بازار ارزهای دیجیتال است که خود را به عنوان یک پلتفرم غالب برای برنامه‌های غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند تثبیت کرده است. هرچند هزینه تراکنش‌ها در شبکه ترون بسیار کمتر از شبکه اتریوم است، اما با این حال ترون برای کسب موفقیت باید بتواند پذیرش بیشتری کسب کند.

خرید و فروش ترون

در صرافی اسنپ ارز، امکان خرید ترون به تومان برای کاربران فراهم شده است. کاربران می‌توانند با مراجعه به صرافی آنلاین اسنپ ارز، در این صرافی ثبت‌نام کرده و پس از احراز هویت که تنها چند دقیقه زمان می‌برد، به خرید فروش ارزهای دیجیتال از جمله ترون بپردازند. امنیت، در این صرافی از اولویت‌های بسیار مهم است که کاربران با خیال راحت بتوانند امور مالی خود را انجام دهند. برای خریدترون کافیست به پنل معاملاتی خود وارد شوید و پس از مشخص کردن تعداد مورد نظر برای خرید، هزینه را پرداخت کنید تا ترون‌های خریداری شده به کیف پول مخصوص شما منتقل شوند. از دیگر خدماتی که اسنپ ارز به کاربران خود ارائه می‌دهد، پشتیبانی از مشتریان، ارائه کیف پول اختصاصی، امکان رصد قیمت لحظه‌ای ترون، ارائه قیمت ترون به تومان و انتخاب بهترین قیمت برای خرید است.

برای فروش ترون نیز می‌توانید از اسنپ ارز استفاده کرده، قیمت روز ترون را مشاهده و درخواست فروش خود را در صرافی ثبت کنید تا پس از محاسبه نرخ ترون و تبدیل ترون به تومان، مبلغ معامله به حساب شما واریز شود.

گفتنی است اسنپ ارز برای راحتی حال کاربران شرایطی را فراهم کرده است که در سریع‌ترین حالت ممکن خرید و فروش رمزارزها انجام شود. با استفاده از تبدیل سریع می‌توانید با دسترسی به طیف وسیعی از بازارهای معاملاتی، ارز دیجیتال ترون را با قیمتی مناسب و در کمترین زمان ممکن، معامله کنید.

بهترین کیف پول های ترون

انتخاب بهترین کیف پول برای ترون (TRX) به نیازها و خدمات مورد انتظار کاربر بستگی دارد. برخی عوامل مانند امنیت، رابط کاربری ساده، شفافیت، پشتیبانی خوب از مشتریان، پشتیبانی از رمزارزهای مختلف و ... در این انتخاب تاثیرگذار هستند. در ادامه بهترین کیف پول‌ برای نگهداری و خرید و فروش ترون را معرفی می‌کنیم.

بهترین کیف پول‌های ارز ترون

  • TronLink: کیف پول ترون لینک به صورت یکپارچه با وب ادغام شده، با مرورگرهای فایرفاکس، کروم و Brave سازگار است و به کاربران امکان دسترسی آسان به اکوسیستم ترون و تعامل با Tron DApps را می‌دهد.
  • TronWallet: ترون ولت یک کیف پول موبایلی است که به صورت اختصاصی برای Tron طراحی شده است. این کیف پول با داشتن رابط کاربری ساده به کاربران امکان می‌دهد که به‌راحتی به خرید ترون پرداخته و آن را ارسال، دریافت و ذخیره کنند. این کیف پول همچنین از تعویض توکن پشتیبانی کرده و یک مرورگر DApp یکپارچه است.
  • Ledger Nano S/X: کیف پول‌های سخت‌افزاری لجر به دلیل امنیت بسیار بالا مشهور هستند. کاربران با استفاده از این کیف پول‌ها و ذخیره آفلاین TRX، از تهدیدات آنلاین دور می‌مانند. هر دو مدل کیف پول لجر از ترون پشتیبانی کرده و برای نگهداری طولانی مدت ارز ترون بسیار مناسب هستند.
  • Atomic Wallet: اتمیک ولت یک کیف پول نرم‌افزاری سازگار با دسکتاپ و موبایل (ویندوز، لینوکس، اندروید، آیفون) است. در این کیف پول غیرحضانتی از رمزارزهای مختلفی از جمله TRX پشتیبانی می‌شود و کلیدهای خصوصی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.
  • Trust Wallet: تراست ولت با سیستم عامل اندروید و iOS سازگار است، امنیت بالا و رابط کاربری آسان، آن را به یک کیف پول محبوب تبدیل کرده است. در این کیف پول غیرحضانتی نیز کلیدهای خصوصی در اختیار کاربران است و رمزارزهای زیادی مانند ترون برای ارسال، دریافت و ذخیره پشتیبانی می‌شوند.

آینده ترون، پیش‌بینی قیمت TRX

ترون به عنوان یک پلتفرم غیرمتمرکز در صنعت رسانه برای غول‌های مبتنی بر وب مانند آمازون و نتفلیکس به وجود آمد. هدف آن تمرکززدایی وب و حذف واسطه‌های شرکتی از روند تولید و مصرف رسانه است. فراتر از رونق فعلی ارزهای دیجیتال و خریدوفروش ترون (TRX)، موفقیت ترون در آینده تا حد زیادی به کیفیت برنامه‌نویسی و خدماتی که برای کاربران خود ارائه می‌دهد، برمی‌گردد.

قیمت ترون امروز در محدوده 0.1 دلاری است (قیمت ترون به تومان در محدوده پنج هزار تومان است )، قیمت ترون در سال 2017 با 0.002 دلار شروع شد، در سال 2018 به 0.028 دلار افزایش یافت، به عبارتی ترون در کمتر از یکسال رشد بیش از 10000 درصدی را تجربه کرد. اکنون در سال 2023 نرخ ترون نسبت به قیمت عرضه اولیه آن بسیار افزایش یافته است و این می‌تواند نشان از عملکرد خوب این شبکه و پذیرش ارز دیجیتال ترون در بین کاربران بازار کریپتو کارنسی باشد.

سایت Priceprediction.net پیش‌بینی می‌کند که تا پایان سال 2025 قیمت‌ترون به محدوده 0.41 دلاری خواهد رسید. اما چیزی که وجود دارد، عدم قطعیت در بازارهای مالی مخصوصا در بازار ارزهای دیجیتال است، به همین دلیل باید خرید و فروش ترون را برمبنای تحلیل خود از بازار و قیمت انجام دهند.

سخن پایانی

رمزارز ترون یکی از معتبرترین و محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال است که در بستر شبکه Tron ایجاد شد. مقیاس‌پذیری بالا، سرعت انجام تراکنش‌ بالا، هزینه انجام تراکنش پایین، پشتیبانی از برنامه‌های غیرمتمرکز و اشتراک‌گذاری محتوای غیرمتمرکز، همگی از دلایل پذیرش عمومی این پلتفرم فوق‌العاده هستند. با توجه به زیرساخت‌های این شبکه و رشد ارز ترون، سرمایه‌گذاری و معامله‌گری روی این رمزارز می‌تواند گزینه خوبی باشد. در این مقاله از اسنپ ارز سعی کردیم که شما با چیستی ترون و ارز TRX بیشتر آشنا شوید و با توجه به ویژگی‌ها، مزایا و معایب آن، انتخاب‌های هوشمندانه‌تری در رابطه با ارزهای دیجیتال داشته باشید.