تبدیل سریع
خرید و فروش ارز دیجیتال در سریع ترین زمان ممکن با اسنپ ارز!
در اسنپ ارز انواع رمزارزها را با بهترین قیمت ها و در سریع ترین زمان ممکن معامله کنید. ذخایر ما امکان تسویه آنی وجوه ریالی شما پس از فروش رمز ارز خود را فراهم کرده و از سوی دیگر، اتصال اسنپ ارز به بازارهای جهانی این امکان را فراهم کرده تا خریدهای شما، فارق از حجم مورد نظر، به بهترین شکل انجام گیرد.
- The QuoteAsset field is required.
آخرین تغییرات قیمت اتریوم (ETH)
رایج ترین سوالات در باره تبدیل سریع چیست؟
چرا باید از تبدیل سریع استفاده کنم؟
ویژگی تبدیل سریع اسنپ ارز به کاربران اجازه می دهد تا با دسترسی به طیف وسیعی از انواع بازارهای معاملاتی، در سریع ترین زمان ممکن و با قیمتی مناسب، دارایی های خود را بدون واسطه و با اسنپ ارز معامله کنند.
برای استفاده از تبدیل سریع به چه چیزی نیاز دارم؟
جهت استفاده از امکان تبدیل سریع یک حساب کاربری فعال که حداقل تا سطح اول احراز هویت شده باشد نیاز است.
تراکنش های مرتبط با معاملات تبدیل سریع را کجا می توانم پیدا کنم؟
جهت مشاهده تاریخچه معاملات خود با استفاده از تبدیل سریع می توانید از منوی اصلی سایت > تاریخچه > معاملات اقدام نمایید.
حداقل و حداکثر مقدار معاملات تبدیل سریع چه میزان است؟
این مقادیر بسته به بازار انتخابی شما می تواند متفاوت باشد. با انتخاب بازار مد نظر، حداقل و حداکثر مقدار قابل معامله برای شما نمایش داده خواهد شد.
در صورتی که انجام معامله من موفقیت آمیز نباشد، چه اتفاقی می افتد؟
انجام معاملات تبدیل سریع، بسته به مقادیر موجود در مخازن اسنپ ارز و بعضا به دلیل شرایط رقابتی در انجام معاملات (Race condition) ممکن است که موفقیت آمیز نباشد. در چنین شرایطی، معامله شما نا موفق شناسایی شده و تغییری در موجودی ارزهای مرتبط به بازار اتفاق نخواهد افتاد.
آیا معاملات مرتبط با تبدیل سریع نیز مشمول کارمزد است؟
بله، تمامی معاملات در اسنپ ارز مشمول کارمزد هستند. جهت اطلاع از مقادیر کارمزدها می توانید به صفحه قیمت گذاری و کارمزدها مراجعه کنید.
مهمترین تفاوت بیت کوین و اتریوم چیست؟
بیت کوین اساسا با هدف تسهیل تراکنشهای همتا به همتا و غیرمتمرکز ایجاد شده است و تنها به عنوان یک ارز دیجیتال و در حوزه امور مالی استفاده میشود. درحالی که اتریوم علاوه بر ارائه ارز اتر، بستری برای توسعهدهندگان فراهم کرده است تا بتوانند قراردادهای هوشمند، برنامههای غیرمتمرکز، ایجاد توکن و ... را در این بستر طراحی و اجرا کنند.
اتریوم 2.0 چیست؟
اتریوم 2.0 که گاهی اوقات ETH2 یا سرنیتی نیز نامیده میشود، ارتقاء بلاکچین اتریوم با هدف افزایش سرعت، کارایی و مقیاسپذیری همراه با کاهش هزینههای تراکنشها است، درحالی که امنیت یا تمرکززدایی اتریوم را به خطر نمیاندازد.
قیمت اتریوم وابسته به چه عواملی است؟
مهمترین مسئله که روی قیمت تاثیر میگذارد میزان عرضه و تقاضا است، عرضه و تقاضا روی اتریوم نیز از عواملی همچون پیشرفت شبکه، افزایش یا کاهش مقیاسپذیری، هزینهها، میزان کاربرد پلتفرم و حتی قیمت بیتکوین، تاثیر میپذیرد
اتریوم چیست؟ معرفی بلاکچین اتریوم و ارز دیجیتال ETH
پس از بحران مالی سال 2008، ناکاموتو ارز دیجیتال بیت کوین را با استفاده از فناوری بلاکچین ایجاد کرد و یک مسیر جایگزین برای بانکداری سنتی ارائه داد. کمی بعد ویتالیک بوترین از بیت کوین نیز فراتر رفت و با هدایت ایدههای اساسی بیتکوین، اتریوم را به وجود آورد. اتریوم با هدفهایی بسیار فراتر از یک سیستم پولی و مالی ساخته شد و بستر مناسبی برای فناوریها و تمام امور مالی غیرمتمرکز شد. در این مقاله از اسنپ ارز با ما همراه باشید تا بیشتر درباره بلاک چین اتریوم، نحوه استفاده از این پلتفرم فوقالعاده و خرید و فروش اتریوم آشنا شوید.
اتریوم چیست؟
بیت کوین پایه اولیه یک سیستم ارز دیجیتال را ایجاد کرد که سیستمهای بانکداری سنتی و عملکر آنها را با چالش بسیار بزرگی روبرو کرد. ویتالیک بوترین با اتریوم نه تنها قصد داشت یک ارز دیجیتال دیگر ارائه دهد، بلکه میخواست پلتفرم گستردهتری ایجاد کند.
Ethereum یکی از بزرگترین اکوسیستمهای غیرمتمرکز جهانی ارزهای دیجیتال است. این پلتفرم به کاربران اجازه میدهد که برنامههای غیرمتمرکز و قراردادهای هوشمند را بدون دخالت هیچگونه نهاد یا شخص ثالثی، طراحی و اجرا کنند. اتریوم یک ماشین مجازی غیرمتمرکز به نام EVM را ارائه میدهد که از آن برای اجرای انواع اسکریپتها در شبکه گرههای عمومی بینالمللی استفاده میشود. برنامهها و اپلیکیشنهای اتریوم در سراسر جهان قابل دسترسی هستند و حتی میتوان با استفاده از این پلتفرم برای کنترل امور مالی کدنویسی و برنامهنویسی کرد.
یکی از خدمات مهم اتریوم استاندارد ERC-20 است که مجموعهای از قوانین مشترک را برای ایجاد توکن در بلاک چین اتریوم تعریف میکند. این امر به ایجاد برنامههای غیرمتمرکز و عرضه اولیه توکنها (ICO) کمک میکند و به پروژهها اجازه میدهد تا از طریق فروش توکن، سرمایه جمعآوری کنند.
مهمترین ویژگیهای Ethereum و بررسی عملکرد آنها
اتریوم ویژگیهای منحصربفردی دارد؛ غیرمتمرکز، شفاف، ایمن، مقاوم در برابر سانسور، تغییرناپذیر. دفترکل معاملات اتریوم عمومی است، اما طرفین معامله ناشناس هستند. در ادامه دیگر ویژگیهایی که اتریوم را متمایز میکند و نحوه عملکرد آنها را بررسی میکنیم.
ارز دیجیتال اتریوم (ETH)
شبکه اتریوم با ارائه ارز اتر در بین ارزهای دیجیتال محبوبیت پیدا کرد. معاملهگران، سرمایهگذاران و تمامی افراد میتوانند به خرید وفروش اتریوم و ذخیره آن بپردازند. اتر یک ارز همتا به همتاست که در شبکه برای هزینههای گاز، منابع محاسباتی و سایر پرداختها از آن استفاده میشود.
مکانیسم اجماع اثبات سهام (PoS)
اتریوم در ابتدا با مکانیسم اثبات کار (PoW) فعالیت میکرد، یعنی ماینرها برای اعتبارسنجی تراکنشها و ایجاد بلوکهای جدید، مسائل پیچیده ریاضی را حل میکنند. اما اتریوم مکانیسم اثبات کار را به مکانیسم اجماع اثبات سهام (PoS) تغییر داد. در مکانیسم اثبات سهام، برای اعتبارسنجی تراکنشها مقدار مشخصی از ارز دیجیتال به عنوان وثیقه قفل میشود، شانس ایجاد یک بلوک جدید و اعتبارسنجی براساس مبلغ قفل شده، تعیین میشود.
هزینه تراکنش (Gas Fee)
Gas Fee واحدی است که تلاش برای محاسبات موردنیاز اجرای عملیات و قراردادهای هوشمند در شبکه اتریوم را اندازهگیری میکند. کاربران در ازای کارمحاسباتی ماینرها و تاییدکنندهها، هزینه تراکنش را براساس اتر پرداخت میکنند. هرچقدر پیچیدگیهای تراکنشها بیشتر باشد، هزینه تراکنش نیز بیشتر میشود.
قراردادهای هوشمند (Smart Contract)
Smart Contract از مهمترین ویژگیهای اتریوم است. شبکه امکان استقرار و توسعه قراردادها را فراهم میکند. قراردادهای هوشمند بدون نیاز به واسطه بین دو طرف منعقد میشود و نیاز به پرداخت پول و هزینه برای واسطه نیست؛ هیچکدام از دو طرف پس از امضای قرارداد نمیتوانند مانع اجرای آن شوند و قرارداد به صورت خودکار اجرا خواهد شد. این نوع قراردادها موجب میشوند که طرفین مطمئن باشند که در هرشرایطی کار انجام خواهد شد، این مساله برای امور زیادی کاربردی است و از طرفی توسعه و گسترش خریدوفروش اتریوم نیز میشود.
برنامههای غیرمتمرکز و امور مالی (DApps & DeFi)
پلتفرم Ethereum همچنین برای اجرا و ساخت برنامهها و امور مالی غیرمتمرکز شناخته شده است. Dappها منبع باز و غیرمتمرکز هستند و از اتر یا دیگر توکنهای مبتنی بر بلاکچین، برای اجرای خود استفاده میکنند. انواع مختلفی از برنامههای متمرکز از ساده تا پیشرفته مانند Storj، Status و بسیاری موارد دیگر در اتریوم اجرا شدهاند.
سازمانهای مستقل غیرمتمرکز (DAO)
یکی دیگر از خدمات اتریوم، سازمانهای مستقل غیرمتمرکز هستند، این سازمانها در بلاکچین فعالیت میکنند و به شیوهای دموکراتیک و غیرمتمرکز عمل میکنند. تصمیمگیری در DAO براساس پروتکلهای قرارداد هوشمند انجام میشود.
ماشین مجازی اتریوم (EVM)
ماشین مجازی اتریوم از ویژگیهای اصلی اکوسیستم است. این یک کامپایلر برای زمان اجرا است که شرایط و ضوابط قراردادهای هوشمند را اجرا میکند. هنگامی EVM یک قرارداد هوشمند را مستقر میکند، یک نسخه از قرارداد را برای تمام مشارکتکنندگان در شبکه ارسال میکند.
گرهها یا نودها (کامپیوترهای مشارکت کننده در سیستم)
شبکه اتریوم از گرههایی تشکیل شده است که هرکدام کامپیوترهای جداگانهای هستند و برنامههای اتریوم را اجرا میکنند. گرهها با اعتبارسنجی تراکنشها و افزودن بلوکهای جدید، بلاکچین را حفظ میکنند. در هرکدام از گرهها یک کپی از کل بلاکچین وجود دارد، این ساختار غیرمتمرکز اتریوم، امنیت را افزایش میدهد و از یک نقطه شکست جلوگیری میکند.
مزایای اتریوم
اتریوم به عنوان یکی از بزرگترین و محبوبترین پلتفرمهای بلاکچین و همچنین دومین ارز دیجیتال بزرگ در بازار کریپتوکارنسی مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- تمرکززدایی: بلاک چین سیستمی را ارائه کرده است که کارها بدون نظارت یک مرجع خاص انجام میشود. در اتریوم نیز دخالتی از هیچ نهاد یا مرجعی وجود ندارد و کاربران معاملات، تراکنشها، امور مالی و برنامههای خود را بدون نیاز به واسطه و نظارت هیچ نهادی انجام میدهند.
- حفظ حریم خصوصی کاربران: در شبکه اتریوم هویت کاربران ناشناس باقی میماند، افرادی که حفظ حریم خصوصی، تراکنشها و معاملات برایشان اهمیت زیادی دارند، در محیط اتریوم با اطمینان بالایی فعالیت میکنند، چراکه افراد مجبور نیستند اطلاعات شخصی خود را در اتریوم وارد کنند.
- امنیت بالا: تمام شبکههای بلاکچین و همینطور اتریوم از امنیت بالایی برخوردارند، این مساله به دلیل استفاده از گرههای عمومی در سراسر جهان نشات میگیرد. در این مکانیزم اطلاعات در تمام گرهها ثبت میشود و هکرها نمیتوانند اطلاعات همه گرهها را هک کنند.
- عدم نیاز به مجوز: در بلاکچین اتریوم، کاربران بدون نیاز به مجوز میتوانند مشارکت کنند، در برخی از بلاکچینها محدودیتهایی برای مشارکت کاربران تعیین شده است.
- اجتماع توسعه فعال: اتریوم یک جامعه توسعه فعال دارد که به صورت مستمر روی بهبود و ارتقاء پلتفرم، کار میکنند. مشارکت جامعه از طریق پیشنهادهای بهبود اتریوم (EIP) مشهود است.
معایب و چالشهای اتریوم
درکنار تمام خدمات و مزایایی که اتریوم به کاربران ارائه میدهد، این شبکه با معایب و چالشهایی روبروست که برای حفظ خود در بازار و رشد و توسعه، باید این موانع و چالشها را برطرف کند. چالشهایی مانند:
- مشکلات مقیاسپذیری: یکی از چالشهای مهم برای اتریوم مقیاسپذیری است. با افزایش محبوبیت شبکه و در زمان اوج استفاده، اتریوم با ازدحام و هزینه تراکنشهای بالا مواجه شد. به همین دلیل اتریوم 2.0 برای رفع مشکلات مقیاسپذیری به وجود آمد.
- پیچیدگی: استفاده از اتریوم و زبان برنامهنویسی آن یعنی سالیدیتی (Solidity) تاحدی دشوار است و ممکن است در مقایسه با دیگر زبانهای برنامهنویسی، زمان بیشتری برای یادگیری نیاز داشته باشد.
- رقابت با گزینههای جدید: شبکههای رقیب مانند زنجیره هوشمند بایننس، سولانا و ترون به صورت جدی فعالیت میکنند و نزد کاربران محبوبیت پیدا کردهاند و تسلط اتریوم در فضای برنامههای غیرمتمرکز را به چالش میکشند.
ارز دیجیتال اتریوم (ETH) چیست؟
اتر یا ETH ارز دیجیتال بومی شبکه اتریوم است. ارز اتریوم عملکردهای بسیاری در شبکه انجام میدهد. از تسهیل عملیات در شبکه تا استفاده به عنوان Gas Fee که موجب میشود تراکنشها با قدرت بیشتری انجام شوند. ارزش ارز اتریوم را میتوان با درک پتانسیل کل شبکه و همچنین پویایی بازار، عرضه و تقاضا و رشد آتی پلتفرم، متوجه شد.
اتریوم را به عنوان شهری مدرن، کارآمد و شلوغ تصور کنید. در این شهر شبکهای از جادهها (بلاکچین) وجود دارد که به افراد (تراکنشها) کمک میکند تا در نقاط مختلف شهر حرکت کنند. اکنون برای اینکه افراد بتوانند در نقاط مختلف شهر جابجا شوند، به ماشین (برنامههای کاربردی) و سوخت (ارز دیجیتال اتریوم) برای تامین انرژی ماشینها نیاز دارند.
با توجه به این سناریو، هرچه مردم بیشتر بخواهند در سطح شهر جابجا شوند، تقاضا برای سوخت (ETH) بیشتر میشود و بنابراین ممکن است ارزش آن افزایش یابد. از آنجا که بیشتر کارشناسان و کاربران ارزهای دیجیتال به رشد و پتانسیل بالای شبکه اتریوم معتقدند، احتمالا در آینده افراد زیادی کسب و کار خود را در این بستر راهاندازی کرده یا در اتریوم سرمایهگذاری کنند که درنتیجه افزایش تقاضا برای ETH رخ میدهد، افزایش تقاضا نیز منجر به افزایشارزش ارز اتریوم خواهد شد.
خرید و فروش اتریوم
کاربران برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال باید در یک صرافی ارزدیجیتال خارجی یا داخلی ثبتنام کنند، همچنین برخی از کیفپولها نیز امکان خرید و فروش اتریوم و دیگر ارزهای دیجیتال را نیز ممکن میکنند. پیشنهاد میشود کاربران ایرانی ابتدا با استفاده از یک صرافی معتبر داخلی به خرید اتریوم با تومان پرداخته و سپس درصورتی که قصد معاملهگری دارند، دارایی خود را به یک صرافی یا کیف پول خارجی انتقال دهند. در غیر اینصورت با خرید اتریوم از یک صرافی ارزدیجیتال خارجی، هنگام پرداخت هزینه اتریوم ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید.
صرافی ارز دیجیتال اسنپ ارز شرایطی را برای کاربران فراهم کرده است که علاوه بر تتر، خرید اتریوم با تومان نیز امکانپذیر باشد. کاربران پس از ورود به سایت و ثبتنام، میتوانند در مدت زمان کوتاهی احراز هویت خود را انجام داده، قیمت آنلاین اتریوم را مشاهده کرده و سپس به خریدوفروش اتریوم بپردازند. در اسنپ ارز میتوانید، خرید یا فروش اتریوم را با روش تبدیل سریع در کمترین زمان ممکن و بهترین قیمت بازار، انجام دهید.
ما در اسنپ ارز سعی کردهایم شرایطی را برای شما ایجاد کنیم که به راحتی و با امنیت بالا، بهترین قیمت اتریوم و دیگر ارزها را در بازارهای مختلف دریافت کرده و با پرداخت به تومان روی ارزهای دیجیتال معامله انجام دهید، همچنین بتوانید با استفاده از APIها و دیگر ابزارها، کسب و کار خود را به دنیای ارزهای دیجیتال متصل کنید.
اتریوم 2.0
اتریوم 2.0 که با نام ETH 2 یا Serenity نیز شناخته میشود، ارتقای قابل توجهی برای بلاکچین اتریوم است که هدف آن رفع چالشها در مورد مقیاسپذیری، امنیت و پایداری است. در این ارتقا اتریوم از مکانیسم اثبات کار (PoW) به اثبات سهام (PoW) کوچ کرده است و در طی چند فاز دیگر ویژگیهای خود را مانند زنجیره بیکن و شاردینگ را انجام میدهد.
در زنجیره بیکن یک بلاکچین PoS به صورت جداگانه به موازات زنجیره PoW اجرا شد. این زنجیره، شبکه PoS را هماهنگ و مکانیسم استیکینگ را مدیریت میکند و پایه و اساس ارتقاهای آینده را فراهم ساخت.
شاردینگ یک راهحل مقیاسپذیری در اتریوم 2.0 برای بهبود ظرفیت شبکه و پردازش تراکنشهاست. Sharding شامل تقسیم شبکه اتریوم به بخشهای کوچکتر به نام شارد است که هرکدام میتوانند تراکنشها و قراردادهای هوشمند خود را پردازش کنند. این پردازشهای موازی به طور قابل توجهی مقیاسپذیری کلی بلاک چین اتریوم را افزایش میدهند.
در حالت کلی اتریوم 2.0 نشاندهنده یک ارتقاء جامع و بلندپروازانه در بلاکچین اتریوم است که به مسائل مهم پرداخته و شبکه را برای رشد و توسعه آینده مهیا میکند.
اتریوم و بیت کوین
اگرچه اتریوم و بیت کوین از نظر ارزش بازار، ارزهای دیجیتال برتر بازار هستند، اما از لحاظ اصول، متفاوت عمل میکنند. اتریوم فناوری پایه بیتکوین را گسترش داده و ویژگیهای متمایزتر و همهجانبهتری ارائه میدهد. BTC به عنوان یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز طراحی شده است که هدف آن استقلال مالی بدون واسطه و همتا به همتاست. در طرف مقابل اتریوم علاوه بر ارائه یک ارزدیجیتال بومی غیرمتمرکز، پلتفرمی برای برنامههای غیرمتمرکز نیز هست. ویتالیک زمانی در رابطه با Bitcoin و Ethereum اینطور توضیح داد که "اگر بیت کوین یک ماشین حساب جیبی است، اتریوم یک گوشی هوشمند است."
برای اتریوم و بیت کوین، امنیت در اولویت قرار دارد، اما از لحاظ نوع مکانیسم نیز باهم تفاوت دارند. بیت کوین از مکانیسم اجماع اثبات کار (PoW) استفاده میکند و قابل استخراج است؛ اتریوم از مکانیسم اجماع اثبات سهام (PoS) استفاده میکند و قابل استخراج نیست و برای تولید با فرآیند استیکینگ اتریوم انجام شود. مکانیسم PoS از نظر مصررف انرژی از مکانیسم PoW کارآمدتر است.
سخن پایانی
رمزارز ترون یکی از معتبرترین و محبوبترین ارزهای دیجیتال است که در بستر شبکه Tron ایجاد شد. مقیاسپذیری بالا، سرعت انجام تراکنش بالا، هزینه انجام تراکنش پایین، پشتیبانی از برنامههای غیرمتمرکز و اشتراکگذاری محتوای غیرمتمرکز، همگی از دلایل پذیرش عمومی این پلتفرم فوقالعاده هستند. با توجه به زیرساختهای این شبکه و رشد ارز ترون، سرمایهگذاری و معاملهگری روی این رمزارز میتواند گزینه خوبی باشد. در این مقاله از اسنپ ارز سعی کردیم که شما با چیستی ترون و ارز TRX بیشتر آشنا شوید و با توجه به ویژگیها، مزایا و معایب آن، انتخابهای هوشمندانهتری در رابطه با ارزهای دیجیتال داشته باشید.